Menu Close

Два от най-добрите отбора в английската Премиер Лийг – Манчестър Сити и Тотнъм, се срещат в сблъсък в мач от 35-ти кръг.

Надяваме се двата отбора да ни покажат поне част от спектакъла, който изнесоха в сряда вечерта, когато след голов спектакъл Тотнъм победи Манчестър в Шампионската Лига.

Сега Манчестър ще трябва да се „стегнат“ , за да посрещнат същия съперник на същия стадион. Във временното класиране са на 2 точки зад Ливърпул, но с мач по-малко, така че битката за титлата продължава с пълна сила. Сигурни сме, че Пеп Гуардиола е имал безсънни нощи в обмисляне на тактики и стратегии за днешния сблъсък.

„Шпорите“ се борят за запазване на място в четворката и този успех в Шампионската Лига би трябвало да им даде сили за постигане на тази цел, но доста от другите отбори са плътно по петите им.

Манчестър Сити са спечелили  последните си 9 мача в Премиер Лииг и не би било изненада, ако печелившата серия продължи и днес. Още повече, че домакините търсят отмъщение за загубата в сряда.

Статистиката от последните няколко мача, както за Манчестър, така и за Тотнъм е с много отбелязани голове. Затова нашата прогноза е над 2.5 гола и победа за Манчестър Сити.